DynEd ile İngilizce Çalışmaları Doruk Seviyesinde

Yabancı dili en iyi şekilde öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde öğrencilerimiz DynEd´te İngilizce çalışmaya devam ediyorlar.

Bayrak Törenimizde Müdür Başyardımcımız Olay ÖZTEMEL bu kaydadeğer performanstan ötürü tüm öğrencilerimizi kutladı ve akranları arasından sıyrılarak DynEd Sisteminde en çok zaman harcayan öğrencilerimize Cemre ve Mert´e başarı sertifikası takdim etti.

Değerli öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenimize emeklerinden ve sabırlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

DynEd ile İngilizce Çalışmaları Doruk SeviyesindeDynEd ile İngilizce Çalışmaları Doruk SeviyesindeDynEd ile İngilizce Çalışmaları Doruk SeviyesindeDynEd ile İngilizce Çalışmaları Doruk Seviyesinde

Yayın: 26.02.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 10:31 - Görüntülenme: 759