e-Twinning Kapsamında Güvenli İnternet Günü

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesinde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde okulumuzda e-Güvenlik eğitimi verildi.

Eğitim Konuları

- Bilmesi Gereken İlkesi

- Paylaşmadan Önce Düşünün

- Oyunların Ardındaki Tehlike

- Yemleme (Phishing) ve Diğer Tehlikeler

- Eğitici Öykü (İnternet Güvenliği - A Public Service Announcement produced and developed by the Teen Advisory Board of the Mesquite Branch Library, Phoenix Public Library.)

NOT: Fotoğraflar için Gülşen hocamıza ve eğitimi sabırla takip eden 12. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 06.02.2018 - Güncelleme: 29.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 581