Efsane Dönem 2021 için Toplandık

Ulusal ve uluslararası başarılara imza atan, olimpiyat ve proje çalışmaları ile bilim dünyasının derinliklerinde yol alan, derslerde sordukları sorularla pırıl pırıl parlayan ve sosyal becerileri ile kendilerinden söz ettiren efsane dönem İFL 2021'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde son sınıf öğrencilerimizin ve ders öğretmenlerimizin katılımı ile süreci ortak akılla yürütmek ve işbirliği ile en etkili ve verimli çalışmaları yaparak bu yılda İzmir Fen Lisesi bayrağını yine en yüksekte dalgalandırmak için öğrencilerimizle toplantı yaptık.

Potansiyelleri ile her zaman verdiğimiz emeğin karşılığı gördüğümüz efsane dönemimiz İFL 2021, son sınıf olmalarından ötürü farklı istek ve ihtiyaçlarını her zaman dile getirmiş ve okulumuz tarafından mevcut kaynaklar dahilinde tüm istek ve ihtiyaçlar giderilmiştir. Hem çevrim içi hem yüz yüze eğitim faaliyetlerinde de birlik sağlanmış şubeler ve öğrenciler arasında koordinasyon sağlanmıştır. Bu şartlar altında zirvede tuttuğumuz verimi ve niteliği artırmak veya devam ettirmek için neler yapabileceğimizi konuşmak amacıyla tüm dönemle çevrim içi olarak bir araya geldik.

Okul Müdürümüzün, Müdür yardımcılarımızın, Okul Psikolojik Danışmanımızın ve Ders Öğretmenlerimizin konuşmalarının yanı sıra öğrencilerimizin dönütlerini de dinlediğimiz bu toplantımızın ardından Matematik Zümremizin koordinesinde akademik ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde küçük gruplarla süreç odaklı toplantılarımızla öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını yakından takip edip giderdik.

Koşullar ne olursa olsun zirvede İzmir Fen Lisesi bayrağını dalgalandırırken hiçbir öğrenciyi geride bırakmamak düsturu ile hareket eden vefalı ve emektar öğretmenlerimizle, azimli ve kararlı öğrencilerimizle ve diğer tüm değerli paydaşlarımızla efsane döneme İFL 2021'e yakışan bir yıl geçireceğiz. Şimdiden tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İFL 2021 iyi ki varsın. Biz sizin daha ilk yılınızda nasıl TRT Ana Habere çıktığınızı biliyoruz son yılınızda da yapacaklarınızla yanınızda olacağız ve sadece Türkiye'dekilerde değil dünyanın sayılı üniversitelerine de İFL 2021 dedirteceğiz.

Yayın: 01.10.2020 - Güncelleme: 01.10.2020 00:35 - Görüntülenme: 797