Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile İFL

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

3 ve 4 Nisan 2019 Tarihinde ikincisini düzenleyeceğimiz "Kariyerine Yön Vermek İsteyenler İFL´de Buluşuyor" isimli organizasyonumuz, TÜBİTAK Projelerimiz, Laboratuvar Çalışmalarımız ve önem verdiğimiz planlı faaliyetlerimiz ile ilgili konuların gündeme geldiği toplantımızda Sayın Rektör Yardımcımız ile 2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında Üniversite - Fen Lisesi arası işbirliğini planlama fırsatını yakaladık. Çeşitli alanlarda protokol imzalamak için prensipte anlaştık.

Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Mehmet ERSAN

Yayın: 01.12.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 11:39 - Görüntülenme: 1225