eTwinning Çalışmaları Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan 3 eTwinning Projemizin Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kalite Etiketi ile Ödüllendirilen Projeler:

- Felsefe Atölyesi isimli eTwinning Projesi

- Living Democracy isimli eTwinning Projesi

- Teenager in Europe, Cultural Similarities and Differences isimli eTwinning Projesi

Projeleri koordine eden değerli öğretmenimize ve projelerde yer alan kıymetli öğrencilerimize verdikleri emek, gösterdikleri performans ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

eTwinning Çalışmaları Kalite Etiketi ile ÖdüllendirildieTwinning Çalışmaları Kalite Etiketi ile ÖdüllendirildieTwinning Çalışmaları Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Yayın: 05.09.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 690