eTwinning Projesi - Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

E-twinning projesinde yer alan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmaları için Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde öğrencilerimiz eTwinning faaliyetlerini tamamladılar.

Öğrencilerimizin e-twinning faaliyetleri kapsamında İnternet üzerinden Web 2.0 teknolojileri ile hazırladıkları çalışmaların çıktısı alınmış ve okul panosu olarak öğrencilerimizin ve velilerimizin beğenisine sunulmuştur.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´a teşekkür ederiz.

Yayın: 25.06.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 753