eTwinning Avrupa Kalite Etiketi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'na ve Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY'a 2018 - 2019 öğretim yılında hazırlanan Felsefe Atölyesi, Living Democracy ve Teenager in Europe, Cultural Similarities and Differences isimli projelerle kazanılan 2018 Yılı e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi ve Müdür yardımcımız İlker ERARSLAN takdim etti.

51 okula takdim edilen toplam 130 sertifikadan üçünü İzmir Fen Lisesi'ne kazandıran değerli öğretmen ve öğrencilerimize ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnternet Sitesinde Yayımlanan Haber Bağlantısı: http://izmir.meb.gov.tr/www/e-twinning-ulusal-ve-avrupa-kalite-odulleri-sahiplerine-ulasti/icerik/1866

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'na teşekkür ederiz.

eTwinning Ulusal Kalite ÖdülüeTwinning Ulusal Kalite ÖdülüeTwinning Ulusal Kalite Ödülü

Yayın: 03.11.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 1287