Evrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan Doğan

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğretim üyesine verdikleri emeklerinden ve ayırdıkları zamanlarından ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflardan ötürü değerli Vildan hocamıza teşekkür ederiz.

Evrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan DoğanEvrende Yolculuk - Arş. Gör. Suzan Doğan

Yayın: 25.10.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:57 - Görüntülenme: 1323