Felsefe Atelyesi (eTwinning Projesi)

Felsefe derslerinde öğrencilerimizin dijital yeterliliklerini web 2.0 ölçme ve değerlendirme araçları ile gösterebilecekleri eTwinning Projesi "Felsefe Atelyesi" çalışmalarımız Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile devam etmektedir.

Deneyimli öğretmenimizin kılavuzluğunda ilerleyen öğrencilerimiz çeşitli web 2.0 araçları ile ders sonlarında yapılan yarışmalara katılmakta ve dersin bilgi basamağındaki kazanımlara erişip erişmediklerini web 2.0 araçlarını kullanarak tespit etmektedirler.

Felsefe Atelyesi eTwinning Projesi

Yayın: 16.01.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 11:48 - Görüntülenme: 690