IFL Bilgi Yarışması Bölge Finallerinde

"Bir bildiğimiz var bin de bilmediğimiz" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Efe Can, Tarık ve Alperen´den oluşan gözbebeği takımımız Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Merkezleri arasında düzenlediği "Kim Bilir?" isimli bilgi Yarışmasında İZMİR İL BİRİNCİSİ olarak katıldı ve EGE BÖLGE FİNALLERİNDE İzmir Fen Lisesi´ni layıkıyla temsil ederek BÖLGE İKİNCİSİ oldular.

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflarımız için Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER´e, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´a, Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ´a ve Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI´ya teşekkür ederiz.

IFL Bilgi Yarışması Bölge FinallerindeIFL Bilgi Yarışması Bölge FinallerindeIFL Bilgi Yarışması Bölge FinallerindeIFL Bilgi Yarışması Bölge FinallerindeIFL Bilgi Yarışması Bölge Finallerinde

Yayın: 16.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 08:59 - Görüntülenme: 903