T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

İFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN'20 Konferansındaydı

Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden "İFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN'20 Konferansındaydı" başlıklı haberimiz yayındadır.

Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden "İFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN'20 Konferansındaydı" başlıklı haberimiz yayındadır.

İFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN'20 Konferansındaydı

"MUN konferanslarına gönül vermiş öğrencilerimiz yarıyıl tatilinin hemen ardından ilk MUN konferansı olarak, 7-8-9 Şubat 2020 tarihleri arasında İzmir Özel Çamlaraltı Koleji tarafından Demokrasi Üniversitesinde düzenlenen CAMUN'20 Model Birleşmiş Milletler Konferansına katıldılar. Söz konusu konferansa okulumuzdan 9., 10. ve 11. sınıflardan oluşan 17 kişilik delegasyon ile katılım sağladık. Öğrencilerimiz, UNODC ve SPECPOL komitelerinde çeşitli ülkelerin delegeleri olarak görev aldılar ve 3 gün boyunca özverili çalışmalar ortaya koyarak başarılı bir performans sergilediler.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize verilen katılım sertifikasının yanı sıra, konferans bitiminde yapılan ödül töreninde 10. sınıf öğrencimiz Önem   "Honourable Mention" ve 10. sınıf öğrencimiz Reyhan ise "Outstanding Delegate"  ödülüne layık görülmüştür.

Delegasyon olarak bir sonraki MUN konferansları için hedefimiz; İzmir Atatürk Lisesi ve Gelişim Koleji tarafından Nisan ayında düzenlenecek olan MUNIAL'20 ve IGMUN'20 konferanslarına katılmayı planlamaktayız.

23-26 Haziran tarihleri arasında okulumuz tarafından ikincisi gerçekleştirilmesi planlanan MUNIFL'20 konferansına yönelik web sitemizin açılması ve başvuruların alınmaya başlanması doğrultusunda çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir."

İFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 KonferansındaydıİFL MUN Delagasyonu Bu Kez CAMUN20 Konferansındaydı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.02.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 10:26 - Görüntülenme: 971
  Beğen | 4  kişi beğendi

Etiketler :
ifl,mun,yabancı,dil,meb,