İFL MUN Kulübü Tanışma Toplantısı

Model Birleşmiş Milletler oturumlarında münazaralara katılarak İngilizce konuşma ve yazma becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde İFL MUN Kulübü tanışma toplantısını gerçekleştirdi.

Yabancı dili kullanarak öğrenen veya becerilerini geliştiren öğrencilerimiz Model Birleşmiş Milletler oturumları hakkında bilgi alıp kulüp çatısı altında neler yapabileceklerini bu tanışma toplantısında öğrendiler.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli MUNer´larımıza verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Burcu hocamıza teşekkür ederiz.

İFL MUN Kulübü Tanışma ToplantısıİFL MUN Kulübü Tanışma ToplantısıİFL MUN Kulübü Tanışma ToplantısıİFL MUN Kulübü Tanışma Toplantısı

Yayın: 06.10.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 11:10 - Görüntülenme: 854