iFL Tiyatro Okumalara Devam Ediyor

Duyguları ve olayları rollerinin hakkını vererek hareket ve konuşmalarla anlatabilen sahne tozu yutmuş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde uzman eğitimenler desteğinde Tiyatro Kulübü Öğrencilerimiz sergileyecekleri eser için okumalara, oturdukları yerde jest ve mimikler de yaparak devam ediyorlar.

Yine bomba gibi gelen bir oyun için emek veren, zaman ayıran ve performans gösteren tüm öğrencilerimize ve onların üçüncü yılında da mükemmel bir oyun ile sahnelerin tozunu attırmalarını sağlan değerli öğretmenimize ve kıymetli uzman eğitmenlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

iFL Tiyatro Okumalara Devam EdiyoriFL Tiyatro Okumalara Devam EdiyoriFL Tiyatro Okumalara Devam Ediyor

Yayın: 05.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 10:48 - Görüntülenme: 601

Etiketler :