İFLye Prestijli Bir Birincilik

Başarıdan başarıya koşan bir kimya zümresine ve azimle çalışıp prestijli yarışmalarda okulumuzu temsil edip birinciliklerle okulumuzu taçlandıran öğrencilere sahip okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasında PRESTİJLİ BİR BİRİNCİLİK Kazandılar.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize Bayrak Töreninde konuyla ilgili hitap etti ve bu prestijli başarıyı okulumuza kazandıran öğrencilerimizi sahneye davet ederek onlarla kupa kaldırdı.

Değerli öğretmenimize ve pahabiçilmezlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

NOT: Haberimizde kullandığımız görseller için Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ ile Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´e teşekkür ederiz.

Yayın: 22.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:09 - Görüntülenme: 1562