İkinci Dönem İkinci Grup Sınavlarımız Tamamlanıyor

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi İkinci Grup Sınavları 27.04.2018 Cuma günü tamamlanıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Unutmayalım ki hedef koymak kadar o hedefe doğru yol alabilip alamadığımızı sınamamız da önemlidir.

Yayın: 26.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:20 - Görüntülenme: 653