İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi

Tarih, kültür ve sanat kelimelerinin yankı bulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi" isimli Samsun'dan başlayıp İzmir'de son bulan milli mücadelemiz ile ilgili eserlerin sergilendiği etkinliğe katıldılar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsun'a Çıkışının 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında 24-26 Eylül 2019 tarihleri arasında Samsun Valiliği tarafından İzmir'de düzenlenen "İlk Adımdan Kurtuluşa" Milli Müzadele Karma Sergisine 26 Eylül'de öğrencilerimiz katıldı.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Fotoğraflar için değerli Filiz öğretmenimize teşekkür ederiz.

İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisiİlk Adımdan Kurtuluşa Sergisiİlk Adımdan Kurtuluşa Sergisiİlk Adımdan Kurtuluşa Sergisiİlk Adımdan Kurtuluşa Sergisiİlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi

Yayın: 04.10.2019 - Güncelleme: 29.05.2024 11:35 - Görüntülenme: 761