İnsanlık Yararına Teknoloji Başvuruları Tamam

Bilgi çağına eserleri ile katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde öğrencilerimiz TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmalarına "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinden başvuranlar "Proje Ön Değerlendirme Form" ´larını sisteme kaydettiler.

Çöpçülerin Kralları Grubu

Danışman Öğretmen: Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER

Ekip Yer Alan Öğrenci Sayısı: 2 Erkek

Ad Astra Grubu

Danışman Öğretmen: Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA

Ekip Yer Alan Öğrenci Sayısı: 4 Kız

Astaka Grubu

Danışman Öğretmen: Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ

Ekip Yer Alan Öğrenci Sayısı: 2 Erkek

Kategori: Çevre

Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ön rapor için teşekkür eder tüm süreç için kolaylıklar dileriz.

Yayın: 09.03.2019 - Güncelleme: 07.06.2024 14:05 - Görüntülenme: 740