İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü Tanıtım Toplantısı

Kamerayı, mikrofonu, fotoğraf makinesini, gazete ve dergiyi kısacası medyayı seven ve bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında Nil Deniz Sözver ve Arda Ayça'nın başkanlığında kurulan İzmir Fen Lisesi Medya Kulübü projelerini ve çalışmalarını bu alanla ilgilenen öğrencilerimize anlattı.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar dilerken bu ekibe dahil olacak yeni öğrencilerimize de ilgi ve isteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 12.10.2020 - Güncelleme: 12.10.2020 22:55 - Görüntülenme: 630