İzmir Fen Lisesi Olimpiyat Takımlarına Başarılar

Olimpiyat bizim işimizdir diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 23 öğrencimiz TÜBİTAK Bilim Olimpiyat 2. Aşama Sınavlarına katılıyor. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyelerimizin desteğinde olimpiyat takımlarımızla tüm öğretmenlerimizin katılımı ile pasta kestik.

2. Aşama Sınavında İzmir Fen Lisesini temsil edecek olan tüm olimpiyatçılarımıza başarılar dileriz.

NOT: Fotoğraflar için Münire öğretmenimize ve Sertaç öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 22.11.2018 - Güncelleme: 30.05.2024 09:44 - Görüntülenme: 981