İzmir Fen Lisesi Bölge Finallerine Katılıyor

Potansiyellerinin farkında olan ve doğru stratejiyi bularak hedeflerine azim ve kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü ve Bilim Kurulumuzun kararı ile kurulan ve danışmanlığını Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in yaptığı İzmir Fen Lisesi Zeka Oyunları Takımı il finallerinde istediği sonucu alarak Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleri ile Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finallerinde İzmir Fen Lisesini temsil etme hakkını kazandılar.

Pahabiçilmez öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

İzmir Fen Lisesi Zeka Oyunları Takımı

Kaptan: Mümtaz Mert DEMİR (10. Sınıf)

Asil: Dila Deren DEVECİ (9. Sınıf)

Asil: Arhan BARUT (9. Sınıf)

Yedek: Emir KÜÇÜKTAŞ (10. Sınıf)

Yedek: Zeynep Sude BULUT (9. Sınıf)

NOT: Yarışma heyecanı ile öğrencilerimizin fotoğraflarını çekmeyi unutan ve fotoğrafsız bir şekilde bu haberimizi hazırlayan Sertaç öğretmenimizi de ayrıca tebrik ediyoruz.

Yayın: 29.10.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:21 - Görüntülenme: 757