En Iyiler İzmir Fenliler

İzmir Fen Lisesi, öğrencilerine ortaöğretim düzeyinde ve üzerinde ortak bir genel kültür vererek onları yükseköğretime hazırlamaktadır. 2019 Yılında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında (YKS) öğrencilerimiz yine İFL BİR EFSANE dedirtti. Resmi istatistiklerimizi yayımlamadan önce bizlere YKS'de gösterdikleri performans ile gurur yaşatan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz hem okulumuza hem İzmir'imize gurur yaşattılar ve Türkiye 2.'liğinden başlayarak çeşitli derecelerde okulumuzun flamasını diğer ortaöğretim kurumlarının önüne geçirdiler.

Bugün bu başarıyı kutlama günü oldu. 2019 Mezunlarımızı temsilen performansları ve örnek davranışları ile akranlarından sıyrılıp İzmir'de olan öğrencilerimize önce Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ odasında Başarı Plaketi vermiştir. Plaket töreninden sonra öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR ile birlikte YKS SONRASI GELENEKSEL ZAFER YEMEĞİ'ne katılmışlardır.

Bu iyi insanları bilinçli ve nitelikli bir şekilde yetiştiren başta ailelerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızı tek tek tebrik ve onlara teşekkür ederiz.

"Her Zaman Her Alanda En İyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten 2019 Mezunlarımıza da 2019 YKS performanslarından, dört yıl boyunca gösterdikleri örnek davranışlarından ve emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun...

Yayın: 01.08.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 08:48 - Görüntülenme: 8009