Kazanım Değerlendirme Sınavları Devam Ediyor

Yükseköğretim kurumlarına hazırlanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde okulumuzda Yükseköğretim Kurumları Sınavına (TYT ve AYT) yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavları devam ediyor.

Kıymetli Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR başkanlığında sınav komisyonumuz hem ortak sınavların hem de yüksek öğretim kurumu sınavına yönelik kazanım değerlendirme sınavlarını titizlikle koordine etmektedir.

Öğrencilerimizin ölçme ve değerlendirme faaliyetleri aracılığı ile verimli bir eğitim ve öğretim süreci yaşamaları için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 05.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 09:21 - Görüntülenme: 772