Kazanım Değerlendirme Sınavlarında En Yüksek Puan Alan 10 Öğrencimize Ödül

Elması kıpkırmızı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kazanım değerlendirme sınavlarımızda en yüksek puan alan 10 öğrencimizi makamında kabul edip çalışma azimlerinden ve akademik çalışmalara ayırdıkları zamanlarından ötürü kendilerine teşekkür edip hepsine ödüllerini verdi.

Değerli Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Kıymetli Sınav Komisyonu ve Matematik Zümre Başkanı Davut KASAR ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde ve kıymetli ders öğretmenlerimizin desteğinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize motivasyon sağlaması için yapılan bu güzel etkinlik esnasında Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ son sınıf öğrencilerimizin istek ve önerilerini de dinledi.

Etkinlik iyi dileklerin belirtilmesi ile sona erdi.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL´e teşekkür ederiz.

Yayın: 03.11.2018 - Güncelleme: 11.06.2024 08:54 - Görüntülenme: 1391