Kimya Olimpiyat Takımı Çalışıyor - Tesadüfe ve İstisnaya Yer Yok

Planlı, azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı ve çalıştırdığı kimya olimpiyat takımı tesadüfe ve istisnaya mahal vermiyor.

Milli Takıma Öğrenci göndermeyi adet edinmiş kimya olimpiyat takımımız ilk kez 1. aşama sınavına girecek öğrencilerimiz için işi şansa bırakmıyor. Hem Kimya Olimpiyat Takımı Danışman Öğretmeni Dr. Barış DEMİRDAĞ hem de kış okulu görmüş kimya takımı öğrencilerimiz 9. sınıflarımıza planlı bir şekilde konu anlatımlarına devam ediyor ve ölçme-değerlendirme yaparak mevcut durumlarını tespit edip hedeflenen duruma ne kadar yaklaştıklarını görmeye çalışıyorlar.

Mesai dışı vaktinde uluslararası başarılara imza atmayı alışkanlık haline getiren olimpiyat takımımızı çalıştıran değerli öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´a ve öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri eşsiz performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Kimya Olimpiyat Takımı Çalışıyor - Tesadüfe ve İstisnaya Yer Yok

Yayın: 08.03.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:42 - Görüntülenme: 1276