KİMYA ÜÇÜNCÜLÜK - Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz ödülle döndüler.

Danışman Öğretmen: Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ

Proje Konusu: "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi"

Proje Ekibi: Yağmur ve Hande Sena

ÖDÜL: KİMYA ALANINDA ÜÇÜNCÜLÜK

Danışman Öğretmen: Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU

Proje Konusu: "Güneşten Korunmada Mikro Yardımcılarımız: Pigment Üreten Bakteriler"

Proje Ekibi: Zeynep Nazlı ve Aslı Neva

ÖDÜL: İzmir Fen Lisesi´ni Biyoloji Alanında Temsil

Proje ekiplerimize ve danışman öğretmenlerimize verdikleri emek, ayırlıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

NOT: Haberimizde kullandığımız görselleri gönderen Barış hocamıza teşekkür ederiz.

Yayın: 12.05.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:07 - Görüntülenme: 767