Kimya Zümresi ve Öğrencileri Ödüle Doymuyor

Kimya´ya gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Bayrampaşa Belediyesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlığını yaptığı Aleyna ve Beyza´nın hazırladığı "Ayçiçeği Sapından Biyokömür Üretimi" isimli proje Kimya Alanında İKİNCİLİK kazandı.

Gerek projeleri gerekse de proje sunumları ile önce proje sergisini gezen grupları sonra da jüriyi etkileyen öğrencilerimiz İzmir Fen Lisesini adına yakışan şekilde temsil ettiler. Kimya Alanında aldıkları İKİNCİLİK ile de çalışmalarını taçlandırdılar.

Yarışma Derecesi: KİMYA ALANI İKİNCİSİ

Proje Konusu: "Ayçiçeği Sapından Biyokömür Üretimi"

Proje Danışmanı: Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ

Projeyi Yürüten Öğrencilerimiz: Aleyna ve Beyza

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflarımız için Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´a teşekkür ederiz.

Kimya Zümresi ve Öğrencileri Ödüle DoymuyorKimya Zümresi ve Öğrencileri Ödüle Doymuyor

Yayın: 15.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:08 - Görüntülenme: 861

Etiketler :