Koç Üniversitesi Programlamaya Giriş Yaz Kampı

Nasıl başlayacağını bilen ve bitirdiğinde takdir edilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlediği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edilen öğrencilerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

Kampta kodlama ve bilgisayarca düşünme becerilerini geliştiren öğrencilerimiz ayrıca kampta yeni arkadaşlıklar da kurup sosyalleşme imkanıda yakaladılar.

Öğrencilerimize eğitim veren uzmanlarımıza ve İzmir Fen Lisesini layıkıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Koç Üniversitesi Programlamaya Giriş Yaz Kampı

Yayın: 18.07.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:09 - Görüntülenme: 1737