Londrada Yaz Okulu Bilgilendirme Sunumu

Yabancı dili yerinde ve konuşarak öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime Zenger ve Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde Londra'da Yaz Okulu bilgilendirme sunumu eğitim uzmanı tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize verildi.

Etkili ve nitelikli sunumu ile öğrencilerimizin farkındalığını arttırırken beğenisini de kazanan değerli eğitim uzmanımıza ayırdığı zaman ve verdiği emek için teşekkür ederiz.

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli ingilizce öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 09.01.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 09:50 - Görüntülenme: 931