Matematik Kulübümüz ve Kriptoloji

Matematiğin gizemli dünyasındaki sırları bir bir açığa çıkartan algoritmik düşünme becerisine sahip öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Kulübü Danışman Öğretmeni Münire ŞİMŞEKER koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz TÜBİTAK tarafından aylık olarak düzenlenen Ödüllü Kriptoloji Yarışması sorularını çözerek hem kendilerini geliştirmekte hem de 9C sınıfına TÜBİTAK Kitapları Rafı oluşturmak için ödül kazanmaktadırlar.

Kıymetli Münire Öğretmenimizin gözetiminde telekonferans yöntemi ile bir araya gelip hem çıkmış soruları inceleyen hem de kitap ödüllü soruları çözmeye çalışan öğrencilerimiz zamanlarını faydalı ve verimli çalışmalarla değerlendirmenin mutluluğunu da yaşamaktadırlar.

Soruları çözdükçe daha da zor soruları çözmek için uğraş veren öğrencilerimiz matematiğin gizemli dünyasında sır bırakmamaya kararlı bir şekilde ilerlerken Matematik Kulübü Danışman Öğretmeni Münire ŞİMŞEKER'e ayırdığı zaman ve verdiği emekten pahabiçilmez öğrencilerimize de yoğun ilgi ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederken gösterilen performans ve alınan sonuçtan dolayı da hem kıymetli öğretmenimizi hem de pahabiçilmezlerimizi tebrik ederiz.

TÜBİTAK ÖDÜLLÜ KRİPTOLOJİ SORULARI: https://bilgem.tubitak.gov.tr/tr/content/odullu-kriptoloji-yarismasi

Matematik Kulübümüz ve KriptolojiMatematik Kulübümüz ve KriptolojiMatematik Kulübümüz ve Kriptoloji

Yayın: 26.12.2020 - Güncelleme: 26.12.2020 19:32 - Görüntülenme: 950