Matematik Olimpiyat Takımımız Geleneksel Törenini Gerçekleştirdi

Bilim Olimpiyatlarının sarsılmaz kalesi İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde ve matematik zümresinin katılımı ile  Prof. Dr. Refail ALİZADE'yi ve Matematik Olimpiyat Takımını Geleneksel Töreni için makamında kabul etti.

2020 TÜBİTAK Bİlim Olimpiyatları Matematik Alanı 1. Aşama Sınavına ilk kez girecek olan 9. Sınıf öğrencilerimize hoşgeldiniz denildi. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, hoşgeldiniz denilen 9. sınıf öğrencilerimize Matematik Olimpiyat Takım Kalemi hediye ederek öğrencilerimizi onore etti.

Pİ Pastası kesilip Pİ kurabiyelerinin çayla birlikte yenildiği Matematik Olimpiyat Takımımızın Geleneksel Töreninde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Prof. Dr. Refail ALİZADE öğrencilerimize öğütler verdiler. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen geleneksel etkinlik iyi niyet temennileri ile tamamlandı.

Yayın: 13.03.2020 - Güncelleme: 30.05.2024 09:08 - Görüntülenme: 1168