Mezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Onur Fevzi ERER

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1986 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. Onur Fevzi ERER oldu.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Onur Fevzi Erer hocamız İzmir SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Bronkoskopi Ünitesi Sorumlusu) görev yapmaktadır. Hastanenin kamu spotlarında ve kampanyalarında da bilgisi ve deneyimi ile yer alan kıymetli hocamız okulumuzun konferans salonunda bizleri onurlandırdı. Alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Sayın Doç. Dr. Onur Fevzi ERER öğrencilerimiz ile hem doktorluk ve kariyer olanakları hakkında konuştu hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94 koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan kıymetli Onur Fevzi hocamıza teşekkür ederiz.

Doç. Dr. Onur Fevzi ERER Kimdir?

- İzmir Fen Lisesi '86

- Türk Toraks Derneği (TTD) üyeliği 1997' (2016 - Halen: Tüberküloz Çalışma Grubu Başkanı)

Google Scholar: https://scholar.google.com.tr/citations?user=lCDX1RAAAAAJ&hl=tr

Research Gate: https://www.researchgate.net/profile/Onur_Erer2