Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.

Aybers Hikmet Karabacak Anadolu Lisesi okul müdürü Sayın Olcay ÖZTEMEL okulumuzda Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirilmiştir.

Değerli Müdür Başyardımcımıza hoşgeldiniz der başarılarının devamını dileriz.

Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL görevine başlamıştır.

Yayın: 10.02.2018 - Güncelleme: 30.05.2024 11:32 - Görüntülenme: 1370

Etiketler :