Münazara Eğitimi Devam Ediyor

Kendini iyi ifade edenlerin ve fikirlerini savunabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Hicran ve Ömer Faruk özel bir üniversitede Münazara Eğitimi almışlardır. Okulumuzun münazara takımı kendi içinde çalışmalarına ve eğitimlerine üst dönemlerin desteği ile devam etmektedir.

NOT: Haberimizde kullandığımız görseller için kıymetli Handan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Münazara Eğitimi Devam EdiyorMünazara Eğitimi Devam EdiyorMünazara Eğitimi Devam EdiyorMünazara Eğitimi Devam Ediyor

Yayın: 14.01.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:54 - Görüntülenme: 541