Münazara Ekibimize İade-i Ziyaret

Düşüncelerinin arkasında durabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde öğrencilerimiz Çimentaş Anadolu Lisesi Münazara Ekibini okulumuzda misafir etti.

Tecrübelerini ve dostluklarını arttırmak için bir araya gelen iki güçlü takım iki münazara maçı yaparak zamanlarını en verimli şekilde değerlendirdiler.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize okulumuzdaki münazara etkinliklerine ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Ömer Faruk´a teşekkür ederiz.

Münazara Ekibimize İade-i ZiyaretMünazara Ekibimize İade-i ZiyaretMünazara Ekibimize İade-i Ziyaret

Yayın: 13.03.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:53 - Görüntülenme: 746