T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

MUNIFL 2019 KONFERANSI - Okulumuzun İlk MUN Konferansı

Azim ve çalışkan insanların nitelikli işler çıkardığı okul İzmir Fen Lisesi'nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde OKULUMUZDA İLK KEZ DÜZENLENEN Model United Nations Konferansı tamamlandı. Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR'ın hazırladığı haber metni ile MUNIFL '19 İzmir Fen Lisesi tarihine bir nitelikli bir ilk olarak geçti.

Azim ve çalışkan insanların nitelikli işler çıkardığı okul İzmir Fen Lisesi'nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde OKULUMUZDA İLK KEZ DÜZENLENEN Model United Nations Konferansı tamamlandı. Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR'ın hazırladığı haber metni ile MUNIFL '19 İzmir Fen Lisesi tarihine bir nitelikli bir ilk olarak geçti:

 

İZMİR FEN LİSESİNDE BİR İLK DAHA… MUNIFL'19 KONFERANSI

18-21 Haziran 2019 tarihleri arasında MUNIFL takımında görevli öğrenciler ve MUN Kulübü danışman öğretmeni Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde MUNIFL Konferansı düzenlenmiştir. Konferansımızın açılış seremonisine konuşmacı olarak katılan Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörlük Ofisinden Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusunda Kıdemli Teknik Danışman ve Ekonomist Sayın Hasan Yurtoğlu'na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Peki İzmir Fen Lisesi olarak MUN konferansı düzenleme aşamasına nasıl geldik? İlk MUN serüvenine 2016-2017 eğitim-öğretim yılında başlayan İzmir Fen Lisesi öğrencileri, bu üç yıl süresince İzmir ve çevresindeki çeşitli okulların MUN konferanslarına katıldılar ve MUN konusundaki deneyimlerini artırarak kendilerini geliştirdiler. Veee 2018 Ekim ayında İFL olarak neden biz de MUN konferansı düzenlemiyoruz diyerek yola çıktılar. İzmir Fen Lisesi olarak MUN konferansına ilk kez ev sahipliği yapmamıza rağmen 4 günün sonunda aldığımız tebrikler ve olumlu geri bildirimler bizi fazlasıyla gururlandırdı. MUNIFL takımında yer alan öğrencilerimizin çoğu olimpiyat takımında ve proje gruplarında yer alan öğrenciler olmalarına rağmen gece gündüz demeden büyük fedakârlıklar göstererek böylesine mükemmel bir konferansın gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi oldular.

Yoğun ve özverili çalışmaların ardından çıkan sonuç, IFL'nin her daim yinelenen sloganına paraleldi. "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi". MUNIFL konferansı bitiminde gerek danışman öğretmenler gerekse dört gün boyunca konferansa katılan delegeler ve komite başkanlarının konferansın içeriği ve organizasyonuna dair övgü dolu sözleri ve teşekkürleri bunun en büyük kanıtıydı.

MUNIFL'19 istatistiklerine bakacak olursak;

Komite sayısı: 10

Komiteler: DISEC, SOCHUM, UNODC, UNWOMEN, SPECPOL, WHO, UNESCO, G20, UNSC, JCC.

Toplam katılımcı sayısı: 450

Yurtta kalan katılımcı sayısı: 130

MUNIFL ailesi olarak biz de ilk MUN konferansımızda bizi katılımlarıyla onurlandıran ve unutulmayacak güzellikte bir konferans gerçekleştirmemizde payı bulunan tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Çoğu delegemizin ve danışman öğretmenimizin dediği gibi MUNIFL'20 de görüşmek üzere…

MUNIFL 2019 FOTOĞRAFLARI

 

MUNIFL 2019 KONFERANSI - BİRİNCİ GÜN FOTOĞRAFLARI

http://ifl.meb.k12.tr/icerikler/munifl-2019-konferansi-birinci-gun-fotograflari_7611607.html

 

MUNIFL 2019 KONFERANSI - İKİNCİ GÜN FOTOĞRAFLARI

http://ifl.meb.k12.tr/icerikler/munifl-2019-konferansi-ikinci-gun-fotograflari_7611614.html

 

MUNIFL 2019 KONFERANSI - ÜÇÜNCÜ GÜN FOTOĞRAFLARI

http://ifl.meb.k12.tr/icerikler/munifl-2019-konferansi-ucuncu-gun-fotograflari_7611618.html

 

MUNIFL 2019 KONFERANSI - DÖRDÜNCÜ GÜN FOTOĞRAFLARI

http://ifl.meb.k12.tr/icerikler/munifl-2019-konferansi-dorduncu-gun-fotograflari_7611619.html

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.07.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:27 - Görüntülenme: 1747
  Beğen | 9  kişi beğendi