Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız Okulumuzu Tanıttı

Potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız Pervin Kaplan'ın İnstagram konuğu olarak okulumuzu kendisine sorulan sorular aracılığıyla tanıttı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi'nin izni ile Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız katıldığı programda Pervin Kaplan'ın yönelttiği soruları yanıtlayarak canlı yayında keyifli bir sohbet ile okulumuzu tanıttı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi'ye okulumuza verdiği etkin destekten, Pervin Kaptan'a sorduğu sorulardan, yayına katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize sevgi, saygı ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

IG TV Videosu için https://www.instagram.com/tv/CDEe75xJalX/?igshid=dihqb6njtqg8 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yayın: 25.07.2020 - Güncelleme: 25.07.2020 22:35 - Görüntülenme: 2850

Etiketler :