Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın Mesajları - İkinci Dönem

Her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden ve her geçen gün daha da kaliteli ve nitelikli bir eğitim veren İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılımızın İkinci döneminin başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

"Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir özgürlüğünün en değerli simgesi olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Gelecek sizindir." 1924 (Atatürk'ün S.D.II, s.182)

Sevgili öğrencilerim "dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar", her zaman her alanda en iyisi olmak için durmadan yürüyeceksiniz, bütün ümidimiz sizlersiniz, geleceğin aydınlığına sizlerle kavuşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde tüm öğrencilerime muvaffakiyetler diliyor, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

MAHMUT YILDIZ

OKUL MÜDÜRÜ