Olimpiyat Kitaplarımız Geldi

Mezunlarının gönül bağıyla sahiplendikleri ve destekledikleri okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bağış haberimiz var. IFL ´86 Mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ´ın koordine ettiği kitap kampanyasında Biyoloji Olimpiyat Kitaplarımız da okulumuza geldi.

Mezunlarımızın okulumuza daha etkin ve verimli bir şekilde destek olmasına yardımcı olan IFL ´94 mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ile IFL ´04 mezunumuz Gencay Mutlu ÖLÇER etiketlenen kitapları okulumuza getirdiler.

Desteklerinden ve emeklerinden ötürü tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Okulumuzu Bu Vesile İle Ziyaret Eden Mezunlarımız

- Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94

- Gencay Mutlu ÖLÇER ´04

- Zuhal ÜMİT ´04 (Çocuk Doktoru)