Olimpiyat Mülakatı Yapıldı

Büyük maratonda, bilimin yolunda, yılmadan yorulmadan koşacak olimpiyatçıların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Fizik ve Kimya Son Sınıflarımızın Kılavuzluğunda ve Olimpiyat Takım Temsilcilerimizin desteğinde 9. Sınıflarımızın takımlara seçilmeleri için son aşama olan IFL Bilim Olimpiyatları Mülakatı tamamlandı.

Olimpiyat Mülakatı YapıldıOlimpiyat Mülakatı Yapıldı

Yayın: 17.11.2018 - Güncelleme: 30.05.2024 11:22 - Görüntülenme: 800