Olimpiyatçılarımızla Kahvaltı Yaptık

2. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında fırtına estirecek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Yaka Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Bol sohbetli güzel bir kahvaltı yerken öğrencilerimiz hem stres attı hem de öğretmenleri ve arkadaşları ile güzel bir anıları oldu.

Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 19.10.2018 - Güncelleme: 29.05.2024 11:33 - Görüntülenme: 1031