Ortaokullar Okulumuzu Ziyaret Etmeye Devam ediyorlar

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Bugünün konukları Buca Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu ve Kemalpaşa 75. Yıl Ortaokulu oldu. Sabırlar sunumumuzu izleyip okulumuzu gezen bu değerli karfeşlerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okul tanıtımımızda etkin ve nitelikli bir şekilde çalışan Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN´a teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 15.02.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:24 - Görüntülenme: 690