Patent Konusunda Eğitim Alındı

Öğrencilerimizin yaptıkları buluşları veya tasarladıkları faydalı modelleri patentleyebilmeleri için onlara destek olacak öğretmenlerimize ve okul yönetimimize Türk Patent Enstitüsü ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki işbirliği kapsamında eğitim verildi.

Her zaman öğrencilerine destek olabilmek için kendilerini geliştiren öğretmenlerimize ve okulumuzu destekleyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Patent Konusunda Eğitim AlındıPatent Konusunda Eğitim AlındıPatent Konusunda Eğitim AlındıPatent Konusunda Eğitim AlındıPatent Konusunda Eğitim Alındı

Yayın: 27.02.2021 - Güncelleme: 27.02.2021 20:12 - Görüntülenme: 460

Etiketler :