Proje ve Olimpiyat Süreci için Bilim Kurulumuz Toplandı

Proje ve olimpiyat çalışmalarına önem verilen ve sürecin öğrencilerimiz için en verimli şekilde geçmesi için titiz davranılan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) koordinesinde Bilim Kurulu Üyelerinin etkin katılımı ile proje çalışmalarındaki ve olimpiyat sürecindeki mevcut durumumuzu değerlendirdik.

Nitelikli ve verimli çalışmalarla öğrencilerinin bilim insanı olma sürecinde onları destekleyen fedakar ve çalışkan öğretmenlerimize teşekkür eder, yaklaşan TÜBİTAK 2204A ve 2204C başta olmak üzere tüm proje çalışmalarında kolaylıklar dileriz. İyi ki varsınız.

Yayın: 09.12.2020 - Güncelleme: 09.12.2020 21:35 - Görüntülenme: 674