Python Programlama Dili İle Kodluyoruz

Bilgisayar Bilimlerine hakim öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Bilim Kurulumuzda 9. sınıf öğrencilerimiz Python Programlama Dilinde kodlama yaparak kendilerine verilen problemi bilgisayar aracılığı ile çözüme kavuşturuyorlar.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 10.02.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 10:03 - Görüntülenme: 683