Rehberlik ve Proje Toplantısı - Onlar

Öğrencilerini can kulağı ile dinleyen ve onların faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz'ın, 10. sınıflarımızın sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul proje koordinatörü Ergül Atıcı GÜVEN'in aktif katılımı ile 10. sınıflarımız için Rehberlik ve Proje Toplantısını gerçekleştirdik.

Önce okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ açılış konuşmasını yaptı ve tek tek tüm müdür yardımcılarımız öğrencilerimizle konuştu ve sınıf danışman öğretmenlerimiz süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Proje koordinatörümüz 4006, 2004A ve benzer proje çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Son olarak okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmeni Seyran Canbaz öğrencilerimizle sohbet etti.

Öğretmenlerimizin konuşmalarından sonra öğrencilerimiz söz aldılar ve bu sefer öğrencilerimiz konuştular ve öğretmenlerimiz can kulağı ile onları dinledi.

Okulumuz için uğraş veren zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 03.12.2020 - Güncelleme: 03.12.2020 21:23 - Görüntülenme: 566