Saat 11:00 izmir Geneli Deprem Tatbikatı

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in tatbikatı bildirdiği mesajı ile öğrencilerimiz sükunet içinde deprem esnasında yapmaları gerekenleri depreme yakalandıkları yerde yaptıktan sonra Sivil Savunma Kulübümüzün Danışman Öğretmeni Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde okulumuzu tahliye edilmiştir. Tahliye esnasında Sivil Savunma Planımızda öngörülen süreye ulaşıp ulaşmadığımızı kontrol etmek için süre tutulmuş olup öğrencilerimiz öngörülen zamandan önce okulu tahliye etmişlerdir.

Tatbikatta görevli olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Saat 11:00 izmir Geneli Deprem TatbikatıSaat 11:00 izmir Geneli Deprem TatbikatıSaat 11:00 izmir Geneli Deprem TatbikatıSaat 11:00 izmir Geneli Deprem Tatbikatı

Yayın: 14.03.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:55 - Görüntülenme: 699