Sahne Bu Kez Ödüllü Projecilerin

Bilim yolunda başarıyla ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, TÜBİTAK Bölge Sergisinde fırtına gibi esen Türkiye Finallerine isimlerini yazdıran projeci gençlerimizi ödüllendirdi.

Bayrak Töreninde tek tek isimleri okunarak sahneye davet edilen öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ tek tek tebrik etti ve kendilerine hediyelerini sundu.

Proje çalışmalarına zaman ayıran ve emek veren tüm öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyor aldıkları sonuçtan ötürü kendilerini tebrik ediyoruz.

TÜBİTAK BÖLGE BİYOLOJİ BİRİNCİLİK >> Türkiye Finali

Konu: Jelleştirilmiş İpek Serisin´i ile Sinir Hücreleri Arasında Köprü Kurarak Felç Tedavisi

Alan: Biyoloji

Proje Grubu: Furkan Akif DURAN