Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak ile İFL

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

4,5 ve 6 Nisan 2018 Tarihinde düzenleyeceğimiz "Kariyerine Yön Vermek İsteyenler İFL´de Buluşuyor" isimli organizasyonumuz, TÜBİTAK Projelerimiz, Ulusal Bilim Kampları Çalışmalarımız ve önem verdiğimiz planlı faaliyetlerimiz ile ilgili konuların gündeme geldiği toplantımızda Sayın Rektörümüze hayırlı olsun deme fırsatını da yakaladık.

Yayın: 19.03.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 11:40 - Görüntülenme: 1008