T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde törenimiz anlamına yakışan şekilde gerçekleştirilmiştir.

TÖREN PROGRAMIMIZ

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

- Okul Müdürümüz Adına Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün Konuşması

- Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA´nın Konuşması

- Öğrencimizin "Çanakkale Şehitlerine" Şiirini Okuması (Cemre)

- Öğrencimizin "Seyit Onbaşı" Yazısını Okunması (Yasin)

- Öğrencimizin "Bir Yolcuya" Şiirini Okuması (Ceyhun)

- Öğrencimizin "57. Alay" Yazısını Okuması (Berkay)

- Öğrencimizin "Çanakkale" Şiirini Okuması (Beyza Sıla)

- Öğrencimizin "Kınalı Ali" Yazısını Okuması (Zümra)

- Müzik Dinletisi (Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ve Öğrencileri)

- Kapanış

 

ETKİNLİK KOMİSYONUMUZ

- Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU

- Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL

- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN

- Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA

- Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN

- Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR

- Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ

 

 

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl DönümüŞehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106 Yıl Dönümü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.03.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 10:59 - Görüntülenme: 517
  Beğen | 4  kişi beğendi