Sene Sonu Okul Kahvaltısı

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

Okul içindeki faaliyetlerin yanı sıra okul dışında da öğretmenlerimizin iletişiminin güçlenmesi ve gönül bağının sağlanmaşması amacıyla yapılan kahvaltımıza tüm öğretmenlerimiz katıldı.

Yıl boyunca öğrencilerimiz için çalışan vefalı ve fedakar öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür edeiyoruz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflarımız için öğretmenlerimiz Ahmet DİKMEN´e, Sinem VAR´a, Ahmet KAMA´ya ve Gülşen ÖZSOY´a teşekkür ederiz.

Sene Sonu Okul KahvaltısıSene Sonu Okul KahvaltısıSene Sonu Okul KahvaltısıSene Sonu Okul KahvaltısıSene Sonu Okul KahvaltısıSene Sonu Okul Kahvaltısı

Yayın: 23.06.2018 - Güncelleme: 30.05.2024 11:32 - Görüntülenme: 970